.

להוריד את עומס וכבדות החורף. לצאת לעולם קלילה ואנרגטית

סדנת ריסטארט תזונה לאביב

3 מפגשים פרונטאליים* + ליווי צמוד בקבוצת פייסבוק סגורה

 ימי ראשון  11/18/25.4  ב20:15  

 

3 מפגשים ממוקדים

לתזונה קשובה ומותאמת

שתוביל אותך למטרות.

תזונה שתתמוך בך פיזית, מנטאלית ותספק גם את צרכייך הרגשיים. 

 

 

בין המפגשים: קבוצת פייסבוק סגורה
לליווי, תמיכה ומענה לשאלות

בתקופת הסדנה.

מידע, מתכונים, תפריטים

כלים לאסטרטגיות אכילה

תקשורת מקרבת

בינך לבין האוכל והאכילה.

 

 

כלים למינוף התוצאות גם הלאה

זאת לא עוד שיטה שתפצי עליה יום, שבוע, חודש אחרי סיום הסדנה. זאת דרך חיים נעימה שתמשיך לעשות עבורך את העבודה בקיץ, בחזרה לשגרה, בנסיעות ובחופשות.

למה נכון לעשות ריסטארט בתקופה הזאת?

בטן נפוחה, עייפות, השמנה, אכילה רגשית, והמון רגשות אשמה וביקורת עצמית...

אולי גם זמן מועט לעצמך לעומת עבודות שירות לבית, ילדים, כלב, חתול, עבודה?

 התקופה הזאת היא הזדמנות מעולה לפרגן לעצמך

סדנת הריסטארט מיועדת לשחרר מצבים תקועים בגופנו ובחיינו -

להוריד את הכבדות, עודף המשקל, הנפיחות, המיגרנות,

העייפות ובעיות העיכול שהצטברו בגוף לאחר השנה המאתגרת הזאת.

זאת גם הזדמנות ללמוד ולהרגיש אחת ולתמיד מהי התזונה הנכונה לך.
כזאת שתרגישי איתה מתאים ונעים ותוכלי להטמיע כאורח חיים.

מתאים לי לצאת לאביב בהרגשה הרבה יותר טובה

הגעתי לסדנה סקפטית. אני באה מתחום הרפואה הקונבנציונאלית, והחלטתי לנסות אחרי שנים של ספירת קלוריות ונקודות.

כמה שהגעתי סקפטית, ככה יצאתי נפעמת.

זה לא תפריט או משמעת ברזל. יש בו משהו מעבר. ערכים חדשים שהטמעתי לחיים.ניקיתי את השליליות ונכנסה אהבה עצמית. בדרך גם המשקל ירד.אבל זה בכלל לא הדבר העיקרי.

פגשתי את עצמי. 

אורלי גולן, רופאת משפחה, ת"א

מה אוכלים בתקופת הסדנה?

בראש ובראשונה אוכלים אוכל אמיתי. מגוון צבעוני ועשיר. כזה שיוכל להתאים גם לטבעונים, צמחונים, צליאקים וגם לאוכלי חלבון מהחי. תזונה שתתמוך במטרות הפזיולוגיות וגם לצרכים הרגשיים שלך!

הסדנה תהיה מבוססת על מזון שיניע את חילוף החמרים ויתמוך ביציאה מתקיעות לעבר מימוש הפוטנציאל בתחום הפיזי ואפילו המקצועי, הזוגי , החברתי והמשפחתי (כן, נלמד על טעמים, איכויות של מזון שעוזרים לכך!).

נתחיל בשבוע הכנה בו נוריד עומס של מאכלים שיש להם איכות מורידה המייצרת תקיעות פיזיולוגית ולעיתים גם נפשית.

בשבוע השני של הניקוי נתקדם לתזונה יותר מאזנת.  נלמד על צירופי מזון, סוגי מאכלים ורעיונות לתפריטים והרגלי אכילה שיאזנו פזיולוגית חשק למתוקים ונשנושים, קפיצות ונפילות סוכר, תנודות במצב הרוח ועייפות.

במסגרת הריסטארט יוענקו גם כלים לאבחון עצמי דרכו ניתן לדייק את סוג המזון הנכון לך . נעסוק במזונות שיסייעו לאזן רמות אנרגיה, עיכול משקל ואולי עוד דברים שמציקים לך ביום יום והפכו כבר לחלק משגרת חייך.

אני חייב/ת קפה או את המתוק שלי.
זה אסור / מותר בניקוי?

אחד הדברים שננקה בסדנה הוא את המושג אסור. נדבר על המקור לבחירות שלנו ונכבד אותן.

מאות אנשים עברו כבר את סדנאות הללו, היו שבחרו להנות בהן מהקפה או ממתוק ועדין הגיעו לשיפור משמעותי בתחושה הגופנית והמנטאלית. הגישה היא שאין סיבה להכנס חזיתית במקומות הכי מאתגרים אם אפשר לחולל שינוי נפלא באפיקי עשיה שיותר נעימים ונוחים לנו.

אין לי זמן / לא אוהבת / לא יודעת לבשל.
איך זה מסתדר?

הרעיון הוא לסגל תזונה תומכת מטרותייך בהתאם לאורח החיים הקיים.

איך מצליחים לעשות את זה? יש פתרונות. לפעמים קיומו של מזווה בסיס נעים וטעים בביתך כבר יאפשר לך ארוחות מספקות יותר.

לפעמים החכמה היא ללמוד ל"תקתק" 2-3 מתכונים קלים ופשוטים שחוזרים על עצמם. גם האצלת סמכויות על בשלן חיצוני, בן זוג, חמות או כל פתרון אחר הוא אופציה שלפעמים קשה לנו לבקש/לפרגן לעצמנו.

מה עושים אחרי הסדנה? איך אשמור על התוצאות?

ריסטארט מוצלח הוא כזה שיוכל לקדם אותך לאכילה, בריאות ומראה טובים יותר גם לאחר סיומו. לכן, התכנית שלנו מבוססת על כלים שאפשר לקחת גם לתקופות שנחווה הלאה - חגים, חזרה לשגרה, חופשות, תקופות לחץ בעבודה ועוד. 

נשמע מסקרן וקצת בא לי.
אבל איך אדע אם הסדנה מתאימה לי ספציפית?

שאלה חשובה שרובינו מתלבטים בה בנושאים שונים בחיים. האם אנו בשלים לזה. לפעמים מתחת מסתתרת השאלה האם אצליח או אכשל... (מצחיק שיש לנו נטייה להתעלם מכל מה שבאמצע, בין שני המושגים המוחלטים האלו).

אענה לך ממבט הטיפול בהתמקדות אותה אני משלבת בקליניקה ובקבוצות שלי: ברוב בני האדם יש חלק שרוצה שינוי, שיודע שמגיע לו יותר ממה שהיום. ויש עוד חלק שטוב לו כך, שקצת חושש משינויים. החלק השני בעצם מרגיש שלא מאוד רע לו וגם אם קצת כבד או לא נח, עדין יותר נעים עם המוכר מאשר הפחד של מה יהיה בלא ידוע, מה הוא "יצטרך להקריב" בשביל הטוב הזה.

חשוב לתת מקום של כבוד לשני החלקים האלו. סה"כ שניהם רוצים את הכי טוב עבורנו. אפשר ורצוי להגיע עם שניהם לסדנה.מצב שפעמים רבות כבר מאפשר יותר קבלה והקלה.

ניסיתי כבר המון שיטות ודיאטות.
למה שהפעם זה יצליח?

זה באמת מתסכל לנסות כל כך הרבה. ועוד יותר מתסכל כשהדברים מתמסמסים אחרי ש"מסתיים הפרוייקט". 

יתכן שהמזונות בשיטות הללו פחות התאימו לך אישית. בסדנה נקדיש זמן לאבחון עצמי ולהבנה של אילו חלבונים, דגנים, ירקות, פירות ושמנים מתאימים לך עפ"י האנרגטיקה של המזון.

אולי למרות כל הידע שצברת בתזונה, מה שלא עבד היה הפער הזה בין "הוראות ההפעלה" שקיבלת לבין צד בך שרצה משהו אחר/ התמרד כנגד ההוראות הללו. כבר מהמפגש הראשון ניתן מקום של כבוד לחלק שבך (שיש בכולנו) שטוב לו כרגע איפה שהוא נמצא והחשש משינויים. נעסוק בשאלת מיליון הדולר שמכשילה הרבה תהליכים ודיאטות: מה עושים כשיש בנו צורך עז במשהו "פחות מקדם".

* במידה ויהיה סגר הסדנה תתקיים בזום

*ההשתתפות בסדנה מותנית בהצגת תעודת מחלים/ נוגדנים חיובי/מחוסן 

או בביצוע בדיקת קורונה שלילית שנעשתה 48 שעות לפני כל מפגש

אני באמת רוצה שינוי וקלילות

יש שאלות? מוזמנים לכתוב לי 
054-8158858

מפגש 1 - 11.4

נתחיל בשבוע ריסטארט הדרגתי שיתניע את מה שתקוע. נעסוק בתזונה שתעזור לך

למימוש מטרות ויעדים לשנה החדשה.

נדבר גם על התאמת התזונה האישית עבורך בתוך המסגרת הקבוצתית. 

מפגש שני -  18.4

נמנף את הישגי השבוע הראשון  ונתקדם הלאה.

נתמקד בחילוף החמרים ומערכת העיכול. בכמה עקרונות פשוטים וצירופי מזונות נכונים ,שיעזרו לך להשיל את המיותר ולהתמקד בלהנות מהחיים באופן מנוהל, שמח ובריא. 

מפגש שלישי - 25.4

נבנה ביחד אסטרטגיית תזונה להמשך  למינוף הישגי הסדנה הלאה

לפסח, לשגרה, לעבודה ולחופשות ולחיים שלאחר הקורונה.

מה ההשקעה שלך באכילה
והרגשה טובה באביב הזה?

מחיר מיוחד עד ל- 4.4

680 ש"ח 

החל מתאריך זה יעלה מחיר הסדנה ל-750 ש"ח

ניתן לשלם ב3 תשלומים 

*שריון מקומך בסדנה יהיה לאחר ביצוע התשלום. ניתן לשלם בביט/פייבוקס או באשראי

*בעלי ביטוח בריאות פרטי אפשרות לקבלת החזרים (לבדוק מול הסוכן סעיף נטורופטיה)

בונוסים בשווי 350 ₪ למשתתפות הסדנה: 

חוברת מתכוני ריסטארט במתנה

מדריך לחיזוק מערכת החיסון

מדריך מזונות מנקי רעלים לשילוב קבוע בתפריט

יאללה, זה הזמן שלי לעצמי

עדיין מתלבטת? מוזמנים לכתוב לי
054-8158858

הריסטארט היה מאוד מתון. למדתי בו הרבה מאוד דברים חדשים על תזונה (למרות שאני נוטה לחשוב שאני יודעת לא מעט), וקיבלתי הרבה טיפים מאוד ישימים.

בעיקר למדתי את הגישה של אלמוג לנושא הניקוי והתזונה. גישה הוליסטית שאינה מתבססת על אסור ומותר. לקחתי מזה המון גם לחדשים שלאחר הניקוי"

אירית אדרי, עו"ד, תל אביב

הריסטארט האישי שלי

הי, אני אלמוג. נטורופטית ומרצה ברידמן. בעלת תואר שני בתקשורת ואסטרטגיה, מה שמאוד עוזר לי לעזור לנשים שיודעות הרבה על תזונה אך מתקשות לישם ביום יום.

אני מוסמכת בהנחיית קבוצות לאורח חיים בריא ומטפלת בקליניקה פרטית בת"א. בתהליכי הסמכה בינלאומית בהתמקדות (FOCUSING) ואנרגטיקה של המזון עפ"י שיטות מסורתיות סיניות ומקרוביוטיות.

אבל הדבר הכי חשוב מעבר לכל הטייטלים, זה שחוויתי על עצמי התמודדות עם עודף משקל, כולסטרול גבוה, עייפות כרונית , אלרגיות ובעיות עיכול מגיל צעיר. וזה עוד לפני שהגענו לאכילה רגשית.

לאחר שעברתי בין שיטות שונות, ספירת קלוריות, כבשים ונקודות הגעתי למקום נח ונעים פיזית, מנטאלית ורגשית דווקא כשהתחלתי לשים דגש על איכות המזון, צירופים נכונים והקשבה למה שהגוף שלי מבקש וצריך (כן, גם אם הוא צריך לפעמים משהו שנחשב "פחות מקדם").

החזון שלי הוא לחבר אנשים למה שהן באמת צריכים. להזנה של עצמם. לשחרר מחוקים נוקשים וקולות חיצוניים שמחליטים עבורם באופן מוחלט מה כן ומה לא. אני מאמינה ויודעת שיש בכל אחד ואחת מאיתנו את המקום שיודע מה מתאים, מה נכון, מה מזין, מה טעים ומה מקדם. ויש לי הזכות ליצר מרחב הקשבה למקום הזה שמבקש הזנה פנימית עמוקה יותר.

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.