עשית וניסית שיטות תזונה ודיאטות, צברת ידע,
אבל משהו כרגע כבד עלייך והמשקל תקוע?
הצטרפי אלינו לשלושה שבועות שיעשו לך סדר וכיף בתזונה.
מתחילות אחרי פסח, מגיעות קלילות ושמחות לקיץ
ימי שלישי - 10-31.5
שעות 20:30-22:00 (בזום)
כלים שימשיכו איתך לחיים
מפגש 1 - התנעה לתוצאות
שבוע התנעה שיעסק בבסיס של כל שיטות התזונה להרזיה, בריאות ואנטיאייג'ינג. נחווה על גופנו את התחושה הנעימה של אוכל אמיתי.
נדבר על הרגלים שישתלבו בחייך ויעזרו לך לממש חלומות ומטרות.
מפגש 2 - ניקוי עדין ואפקטיבי
נבין את סוד צירופי המזון להורדת עומס, כובד ותקיעות.
ננקה מחשבות מגבילות ומאכלים שעומדים בינך לבין התחושה שהיית רוצה להרגיש.
כל זה לפי מה שריאלי עבורך ובקצב הנכון לך.
מפגש 3 - וויסות אכילה רגשית
מה עושים כשיודעים הכל אבל אוכלים מתסכול, שיעמום, עצב, חוסר וודאות ואפילו משמחה?
נלמד ונחווה על עצמנו את 5 המפתחות גם לתת מענה לצרכים הרגשיים וגם לשמור על תזונה שתביא למטרות.
מפגש 4 - איך משמרים הלאה את ההישגים
דרך פעולה להמשך אכילה טובה לאיכות חיים ונראות מייטביים. בשגרה וגם בחופשות ושמחות. גם בתקופות לחוצות ומאתגרות.
תלמדי איך להטמיע במירוץ החיים את הדברים שעבדו לך מצויין בתקופה שלנו ביחד.
שאלות נפוצות
מה אוכלים בריסטארט?
בראש ובראשונה אוכלים אוכל אמיתי. מגוון צבעוני ועשיר. כזה שיוכל להתאים לאורח חייך. הסדנה מתאימה לטבעונים, צמחונים, צליאקים וגם לאוכלי חלבון מהחי.
נתחיל בשבוע הכנה בו נוריד עומס של מאכלים שיש להם איכות מורידה המייצרת תקיעות פיזיולוגית במשקל ולעיתים גם מנטאלית ורגשית.
מהשבוע השני נתקדם לתזונה מאזנת. תקבלי המלצות לצירופי מזון, סוגי מאכלים ורעיונות לתפריטים והרגלי אכילה שפחות יביאו פזיולוגית לחשקים, לקפיצות ונפילות סוכר, ולתנודות במצב הרוח והעייפות.
כל המזונות יהיו מותאמים למירוץ החיים ולאילוצים שלך. תוכלי להמשיך להנות מהם גם לאחר שתסתיים הסדנה ולשימור התוצאות.
אני חייבת קפה או את המתוק שלי.
זה אסור / מותר ?
אחד הדברים שננקה בתהליך הוא את המושג אסור. נדבר על המקור לבחירות שלנו ונכבד אותן.
מאות נשים עברו כבר את סדנאות הריסטארטים הללו. והיו שבחרו להנות מהקפה או ממתוק ועדין הגיעו לשיפור משמעותי בתחושה הגופנית והמנטאלית. הגישה היא שאין סיבה להכנס חזיתית במקומות הכי מאתגרים אם אפשר לחולל שינוי נפלא באפיקי עשיה שיותר נעימים ונוחים לנו.
אין לי זמן / לא אוהבת / לא יודעת לבשל.
איך זה מסתדר?
הגיע הזמן לנפץ את המיתוס שכדי לרזות או לאכול בריא חייבים לעבוד במטבח.
הסדנה מותאמת למירוץ החיים ובהחלט גם למי שפחות מתאים לה לבשל.
נדבר על פתרונות ואפשרויות חיצוניים. תלווה אותנו גם בשלנית שיהיה ניתן להזמין דרכה אוכל מותאם.
ניתן גם כמה עקרונות לקיצורי דרך ותקתוקים במטבח למי שמתאים לה להכין לעצמה במינימום זמן אוכל טוב וטעים.
מה עושים אחרי הסדנה? איך אשמור על התוצאות?
אחת המטרות של הריסטארט זה לתת לך כלים להצלחה שתוכלי בקלות לישם גם ביום שאחרי. לכן זה חייב להיות פשוט, כיף וישים.
מפגש הסיום הרביעי שלנו יוקדש כולו למתן כלים והנחיות למינוף ההרגשה הטובה גם בשגרה וליציאה ממנה, להבנה איך גם להתנהל ולבחור באכילה שתייטיב עימנו במירוץ החיים וגם לשלב את זה עם מסעדות, חופשות, ילדים ועומס המטלות.
ישנה גם אפשרות להגיע לאחר הסדנה למפגשי מיקוד ותחזוק תקופתיים בקליניקה שלי או בזום.*
*לשים למטה בתוספת תשלום, מוכר ע"י חלק מביטוחי הבריאות הפרטיים.
נשמע מסקרן וקצת בא לי.
אבל אני עדיין לא סגורה שזה הזמן המתאים לי.
חשש מובן. שגרת החיים שלנו מלאה באירועים, חופשות, תקופות לחוצות..
דווקא בגלל זה חשוב לעשות את התהליך בשילוב אתגרי החיים ולרכוש לעצמך כלים להתנהל בהם עם הקושי או ההנאות והפינוקים.
אין באמת זמן אידיאלי. החליטי שאת הולכת על זה ותהפכי את זה עבורך לזמן הנכון בתקופה שאת עלולה לעלות עוד במשקל בלי מסגרת נכונה.
ניסיתי כבר המון שיטות ודיאטות.
למה שהפעם זה יצליח?
זה באמת מתסכל לנסות כל כך הרבה. לגייס כוחות למשהו שעובד לתקופה ואז מגיע הפיצוי והפורקן.
תהליך הריסטארט מותאם כדרך חיים. לאילוצים. לטעמים והיכולות האישיים שלך.
בסיום הסדנה כל אחת יוצאת עם דרך פעולה שמתאימה אישית לה ועם הבנה חשובה שזה לא או הכל או כלום. זה מה שיאפשר לך להנות מאכילה טובה, קלילות בגוף ויחסים טובים עם האכילה שלך כדרך חיים.
הניקוי היה מאוד מתון. למדתי בו הרבה מאוד דברים חדשים על תזונה (למרות שאני נוטה לחשוב שאני יודעת לא מעט), וקיבלתי הרבה טיפים מאוד ישימים.
בעיקר למדתי את הגישה של אלמוג לנושא הניקוי והתזונה. גישה הוליסטית שאינה מתבססת על אסור ומותר. לקחתי מזה המון גם לחודשים שלאחר הניקוי.
עירית אדרי, עו"ד, תל אביב
הגעתי לסדנה סקפטית. אני באה מתחום הרפואה הקונבנציונאלית, והחלטתי לנסות אחרי שנים של ספירת קלוריות ונקודות.
כמה שהגעתי סקפטית, ככה יצאתי נפעמת.
ה"ריסטארט" זה לא תפריט או משמעת ברזל. יש בו משהו מעבר. ערכים חדשים שהטמעתי לחיים.ניקיתי את השליליות ונכנסה אהבה עצמית. בדרך גם המשקל ירד.אבל זה בכלל לא הדבר העיקרי.
פגשתי את עצמי.
אורלי גולן, רופאת משפחה, תל אביב
הגופנית הטובה שתרוויחי?
עד ה-25.4
320 ש"ח
לשבוע * 3
מחיר רגיל
400 ש"ח
לשבוע * 3
סה"כ 960 ₪ לליווי שוטף של שלושת שבועות הריסטארט
מחיר רגיל לנרשמות אחרי ה-25.4: 1200 ש"ח
* אופציה להחזרים והשתתפות עצמית לבעלי ביטוח בריאות פרטי
המדריך לחיזוק
המערכת החיסונית
חוברת מתכוני ריסטארט
בשיטת צירופי המזון
המדריך לקניות
בריאות בסופר
לתמיכה שוטפת, כלים לישום וידע נוסף במהלך כל תקופת הריסטארט
מי אני?
הי, אני אלמוג. נטורופטית ומרצה ברידמן. בעלת תואר שני בתקשורת ואסטרטגיה, מה שמאוד עוזר לי לעזור לאנשים שיודעים הרבה על תזונה אך מתקשים לישם ביום יום.
אני מוסמכת בהנחיית קבוצות לאורח חיים בריא ומטפלת בקליניקה פרטית בת"א. בתהליכי הסמכה בינלאומית בהתמקדות (FOCUSING) ואנרגטיקה של המזון עפ"י שיטות מסורתיות סיניות ומקרוביוטיות.
אבל הדבר הכי חשוב מעבר לכל הטייטלים, זה שחוויתי על עצמי התמודדות עם עודף משקל, כולסטרול גבוה, עייפות כרונית , אלרגיות ובעיות עיכול מגיל צעיר. וזה עוד לפני שהגענו לאכילה רגשית.
לאחר שעברתי בין שיטות שונות, ספירת קלוריות, כבשים ונקודות הגעתי למקום נח ונעים פיזית, מנטאלית ורגשית דווקא כשהתחלתי לשים דגש על איכות המזון, צירופים נכונים והקשבה למה שהגוף שלי מבקש וצריך (כן, גם אם הוא צריך לפעמים משהו שנחשב "פחות מקדם").
החזון שלי הוא לשחרר אנשים מחוקים נוקשים וקולות חיצוניים שיודעים עבורם באופן מוחלט מה כן ומה לא.
הרבה פעמים המשקל והבריאות תקועים מעומס קולות כאלו שמוציאות אותנו מהידע הפנימי של הגוף לגבי מה הוא צריך להרגשה ונראות טובים יותר.
יחד נוריד את העומס מהצלחת, מערכת העיכול והקולות החיצוניים ונביא אותך לתוצאות.
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר